MICU

MOBILE INTENSIVE CARE UNIT
SOCIAAL
ADRES Vlassenhout 17 9200 Dendermonde
CONTACT info@ac-ovl.be 24/7 052-20.20.20
 Treat the patient as a whole, not just the hole in the patient.    - Unknown -
Een Mobile Intensive Care Unit, kortweg MICU, is een speciaal uitgeruste ambulance die voldoet aan de Europese Standaard CEN 1789 voor type C ambulances. Onze MICU ambulances zijn uitgerust met hartbewaking apparatuur, beademingstoestel, spuitpompen, alle nodige medische materialen en medicatie. Ze kunnen ingezet worden voor gespecialiseerde transporten tussen ziekenhuizen waarbij de toestand van de patiënt nauwlettend in het oog moet gehouden worden.
De ambulance bemanning die deze transporten verzorgen zijn intern opgeleid om de geavanceerde apparatuur te kunnen hanteren. Indien nodig kan begeleiding van een verpleegkundige voorzien worden. Het aanvragende ziekenhuis kan ook zelf voor medische begeleiding zorgen.
ROLSTOELTRANSPORT MOBILE INTENSIVE CARE UNIT 112

MICU

MOBILE INTENSIVE CARE UNIT
Treat the patient as a whole, not just the hole in the patient. - Unknown -
Een Mobile Intensive Care Unit, kortweg MICU, is een speciaal uitgeruste ambulance die voldoet aan de Europese Standaard CEN 1789 voor type C ambulances. Onze MICU ambulances zijn uitgerust met hartbewaking apparatuur, beademingstoestel, spuitpompen, alle nodige medische materialen en medicatie. Ze kunnen ingezet worden voor gespecialiseerde transporten tussen ziekenhuizen waarbij de toestand van de patiënt nauwlettend in het oog moet gehouden worden. De ambulance bemanning die deze transporten verzorgen zijn intern opgeleid om de geavanceerde apparatuur te kunnen hanteren. Indien nodig kan begeleiding van een verpleegkundige voorzien worden. Het aanvragende ziekenhuis kan ook zelf voor medische begeleiding zorgen.
TERUG TERUG
SOCIAAL
ADRES Vlassenhout 14 9200 Dendermonde
CONTACT info@ambulancecentrum.net 24/7 052-20.20.20