SOCIAAL
ADRES Vlassenhout 17 9200 Dendermonde
CONTACT info@ac-ovl.be 24/7 052-20.20.20
Wanneer personen om gelijk welke reden bedlegerig of minder mobiel zijn, dan is het niet altijd evident om geschikt vervoer te organiseren. Nochtans hebben deze personen soms nood aan vervoer voor een opname in of een ontslag uit een ziekenhuis, voor een consultatie, nierdialyse, chemotherapie, radiotherapie,... Voor het niet dringend liggend ziekenvervoer zet het Ambulance Centrum ambulances in die minstens voldoen aan de Europese standaard CEN 1789. Deze ambulances zijn bemand met 2 ambulanciers die de patiënt met de nodige zorg "van bed naar bed" brengen. Onderweg wordt de patiënt steeds vergezeld door een ambulancier in de sanitaire cel, zodat de patiënt bij problemen onmiddellijk kan geholpen worden.
De ambulances zijn voorzien van het nodige eerste hulp materiaal met inbegrip van automatische externe defibrillatoren (AED's). Wanneer nodig kunnen de ambulanciers bijgevolg de eerste zorgen toepassen in afwachting van bijkomende medische hulp. Voor het zittend en rolstoelvervoer maken wij gebruik van aangepaste voertuigen die de patiënt in alle comfort en veiligheid naar de plaats van bestemming kunnen brengen.Wij werken in opdracht van alle Oost-Vlaamse mutualiteiten, verschillende ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, huisartsen, thuisverpleegkundigen en particulieren.

ZIEKENVERVOER

NIET DRINGEND - LIGGEND & ROLSTOEL
 Day or night… we do it right   - EMT -
ROLSTOELTRANSPORT MOBILE INTENSIVE CARE UNIT 112
Wanneer personen om gelijk welke reden bedlegerig of minder mobiel zijn, dan is het niet altijd evident om geschikt vervoer te organiseren. Nochtans hebben deze personen soms nood aan vervoer voor een opname in of een ontslag uit een ziekenhuis, voor een consultatie, nierdialyse, chemotherapie, radiotherapie,... Voor het niet dringend liggend ziekenvervoer zet het Ambulance Centrum ambulances in die minstens voldoen aan de Europese standaard CEN 1789. Deze ambulances zijn bemand met 2 ambulanciers die de patiënt met de nodige zorg "van bed naar bed" brengen. Onderweg wordt de patiënt steeds vergezeld door een ambulancier in de sanitaire cel, zodat de patiënt bij problemen onmiddellijk kan geholpen worden. De ambulances zijn voorzien van het nodige eerste hulp materiaal met inbegrip van automatische externe defibrillatoren (AED's). Wanneer nodig kunnen de ambulanciers bijgevolg de eerste zorgen toepassen in afwachting van bijkomende medische hulp. Voor het zittend en rolstoelvervoer maken wij gebruik van aangepaste voertuigen die de patiënt in alle comfort en veiligheid naar de plaats van bestemming kunnen brengen.Wij werken in opdracht van alle Oost-Vlaamse mutualiteiten, verschillende ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, huisartsen, thuisverpleegkundigen en particulieren.

ZIEKENVERVOER

NIET DRINGEND - LIGGEND & ROLSTOEL
Day or night… we do it right. - EMT -
TERUG TERUG
SOCIAAL
ADRES Vlassenhout 14 9200 Dendermonde
CONTACT info@ambulancecentrum.net 24/7 052-20.20.20